CASE DE MARCAT FISCALE - TRANSPORT TAXI





                               RO SOFTWARE HOUSE CRAIOVA 
                                SOLUTII FISCALE


Casa Fiscala „PCTeam Mobile, model PCTeam ST”

 Casa Fiscala „PC Team Mobile, model PC Team ST”  este destinată transportului de persoane în regim urban și interurban, extraurban și interjudețean.
Este prevazută cu cititor de card la care se mai poate atașa  o tableta Android cu descărcare instant ONLINE a fiecărei încasări după zi, ora, minut, secunda – pe un calculator SERVER în firma și gestionarea traseelor după hărțile GPS, inclusiv realizarea de ABONAMENTE ale călătorilor pe card NFC .


Programul de gestiune a activității de transport călători „BUS-MANAGER”

Programul de gestiune a activității de transport călători „BUS-MANAGER”  este special construit pt gestionarea localităților, traseelor, prețurilor. Asigură de asemenea descărcarea activității șoferului și emiterea de rapoarte.
Este avizata de Ministerul de Finanțe cu avizul nr. 0395/28.03.2013

O parte din Clientii nostrii

TRANSMIXT Sibiu, TRANSMIXT Bistrita, TROLEIBUZUL Piatra-Neamt, AUTOGARA INTERNATIONAL RAHOVA-Bucuresti, AUTO TIM-Timisoara, TASA Suceava, TRANSDARA Arad, TRANSBUS –Brasov, TRANSBUZ Slatina, NEAGTOVO Craiova, MONDOTRANS SA, MONTANA SA, TASA SUCEAVA, TRANSPORT CALATORI SA, Botosani, MILENIUM TRANS Bucuresti, MADCOM DLS Bucuresti, ARIESUL SA AlBA, CRINUL ARIES Alba, TRANSABRUD Alba, AITRANS Alba, ASTRA TRANSPORT Arges, AUTO CONFORT Iasi, DRAGOLIV SERVICE Bacau, GEO TUR Iasi, MANOLO AUTO ZOB Curtea de Arges, Normandia Service SRL, VilexTur Rm.Valcea, Alfa Star Caras-Severin, etc.

Date tehnice

– Tastatura – 8 taste;
– Memorie fiscală -OTP (256kB) ce asigură 3600 rapoarte Z (zece ani);
– Memorie jurnal – 32KB ce asigură memorare date pt. raport Z şi a jurnalului electronic;
– Card Memorie 8K – permite transferul de date între aparatul de marcat şi aplicaţiile specifice de pe PC;
– Imprimanta termică -permite tipărirea a 32 caractere pe linie pe o hartie de 57,5mm,  capul de imprimare asigurand 384 puncte pe linie, tiparire nelimitat;
– Afisajul aparatului -este de tip LCD cu 2 linii a 16 caractere alfanumerice;
– Intrare Seriala – pentru comanda echipamentului  GPS;
– Intrari digitale – 2 intrări;
– Iesire digitală – pentru comandă al 2-lea  display;
– Tensiune alimentare 9 .. 16 Vcc;
– Curent maxim absorbit 3Acc
– Conditii de mediu : -10° ..+55°C
– Umiditate relativa : 10% .. 95%

Descrierea solutiei

Casa fiscală ,,PCTeam Mobile , model PCTeam ST” poate fi programată pentru un alt traseu sau prețuri, cu ajutorul programului prin intermediul unui card de memorie supervisor.  Această operație se face după o procedură simplă, în automat – nu necesită un personal tehnic specializat în reprogramarea casei.
În cazul curselor extra urbane șoferul poate selecta stația de urcare și cea de coborâre astfel încât pe bilet să apară acest lucru împreună cu prețul aferent .

Programul "Bus Manager"

Gestionează o flotă auto pentru transport calatori . Permite un numar practic nelimitat de case fiscale (implicit maşini).
În programul „BUS-Manager” se înregistrează date privind parcul auto , tipul autovehiculului , număr de înmatriculare , seria fiscală a casei de marcat etc.
Programul „BUS-Manager” permite la sfârşitul zilei descărcarea în automat al datelor priviind activitatea fiscală, prin intermediul ,,cardului conducător auto ”.
Toate datele înscrise în raportul fiscal zilnic se transferă în automat în program, astfel se constituie o bază de date pentru casele fiscale ce sunt instalate pe autovehicole, precum şi activitatea fiecărui conducător auto.
Prin intermediul programului „BUS Manager” se programează traseele, staţiile de pornire, intermediare şi de destinaţie şi implicit , tarifele corespunzătoare.
Programul permite modificarea ulterioară a acestor date.
Pe o casă se pot programa un numar nelimitat de  carduri, acest mod permiţând ca un conducător auto să poată fi programat pe orice tip de  traseu şi să aibă acces la mai multe autovehicole. Menţionăm că în lipsa unei programări a cardului conducătorului auto pentru autovehicolul respectiv acesta nu are acces la casa fiscală, afişând ,,card invalid”; în acest mod se realizează o corectă urmărire a activităţii conducătorilor auto.
Programul permite înregistrarea pe bază de documente a cheltuielilor legate de activitatea fiecărui mijloc de transport, acestea fiind de natură: bonuri de combustibil, facturi sau bonuri piese de schimb , taxe parcare sau autostradă  etc.
Prin intermediul programului se poate gestiona ,,FAZ ”, ceea ce simplifică activităţile legate de urmărirea şi înregistrările legale.
Prin intermediul programării cardului se pot identifica şi gestiona activitatea fiecărui şofer, la sfârsitul unei perioade, zi, lună, putând reconstitui activitatea fiecăruia în baza unor rapoarte ce pot fi generate în automat, număr de ore lucrate, încasări pe zile sau luni etc.
Programul permite evidenţierea activităţii fiecărui autovehicol, putând realiza o serie de rapoarte privind veniturile şi cheltuielile realizate; se pot genera informaţii legate de scadenţa de timp pentru revizii planificate, cheltuieli planificate şi neplanificate (gestiune costuri şi activitate maşină).
În Manualul de utilizare al programului „BUS Manager” sunt descrise toate înregistrările ce se pot face , precum şi lista rapoartelor ce se pot genera în automat şi care generează o bază de date completă.

CONTACT     contact@rosoftwarehouse.com     tel. +40251413659

Postări populare de pe acest blog

Ro Software House - case de marcat fiscale

OMFP 147/2019 - Norme inchidere exercitiu bugetar 2018

Ordinul privind acordarea certificatelor de situații de urgență