ROSOFTWARE HOUSE - SISTEM TICKETING




Sistem Ticketing – Emitere Bonuri Fiscale


Sistemul de ticketing este un sistem integrat ce permite gestionarea și programarea resurselor existente, emiterea biletelor de călătorie (bon fiscal), validarea abonamentelor și legitimațiilor de călătorie precum și centralizarea rezultatelor sub forma de rapoarte.



Înregistrarea de baza a acestui sistem o constituie evenimentul înregistrat de șofer (emitere bon sau validare abon/legtimatie). Fiecare astfel de eveniment este însoțit de o multitudine de informații (nume șofer, nr auto, bilet: nr raport Z, data, ora, localitate plecare / sosire, valoare, Tva), abonament (identificator abonament) (legitimație, nume, prenume, motiv gratuitate, preț) și este asistat pe parcursul generării și transmiterii de multiple protocoale ce ii asigura corectitudinea, integritatea și unicitatea.
Sistemul :
–          Ajuta conducătorul auto sa aleagă un traseu si o cursa;
–          Ajuta conducătorul auto sa emită bilete (bonuri fiscale) în mod simplist, prin apăsarea unei taste de pe ecranul tabletei aflate în mijlocul de transport;
–          Ajuta conducătorul auto sa valideze abonamentele și legitimațiile de călătorie (prin compararea informațiilor de pe Card cu Cartea Identitate/alte acte);
–          Transmite online din fiecare mijloc auto prin GSM (2G/3G) datele din casa de marcat si tableta;
–          Centralizează datele sub forma de rapoarte atât ptr Autoritățile Locale cat și pentru Managerul/Dispecerul de Transport.
–          Permite gestionarea foarte facila a legitimațiilor de călătorie / abonamentelor.

Soluția cuprinde 2 componente majore:

– BusManager, program Windows, instalat la dispeceratul transport/contabilitate;
– BusTickets instalat pe o tableta/smartphone Android împreună cu un cititor de card NFC și casa de marcat, componenta aflata în mijlocul de transport.

BusManager permite programarea localităților, a traseelor, curselor orare, a cardurilor șofer, emiterea legitimațiilor și abonamentelor precum și vizualizarea rapoartelor.
BusTickets permite validarea abonamentelor/legitimațiilor de călătorie(emise de CJ) aflate pe cardurile NFC și tipărirea bonurilor fiscale direct pe casa de marcat, într-o maniera extrem de facila, adecvata condițiilor de lucru.
Concomitent cu emiterea acestor bilete datele fiscale / validarea cardurilor în mijlocul de transport are loc și transmiterea acestor date la dispecerat în vederea efectuării de analize și întocmirii de rapoarte.
In plus, se pot vizualiza și informații despre localitățile de unde s-au emis biletele, se pot vedea traseul și poziția curenta a mijlocului de transport.
Cardurile sunt NFC Mifare 1K, sunt securizate cu chei de criptare și suporta multiple forme de inscripționare: abonamente (călătorii nelimitate, călătorii limitate), legitimații călătorie emise de CJ etc.
Imprimanta de carduri permite tipărirea cu informații nominale despre titular.

Dispecerul sau orice alta persoana autorizata poate vedea toate rapoartele de stare, încasări, eficienta în mod real de pe orice dispozitiv, accesând http://sql.softwarehouse.ro/coordonate
Aplicația beneficiază de actualizări și suport de la distanta.
 CONTACT:   contact@rosoftwarehouse.com, +40251413659RO 

Postări populare de pe acest blog

Ro Software House - case de marcat fiscale

OMFP 147/2019 - Norme inchidere exercitiu bugetar 2018

Ordinul privind acordarea certificatelor de situații de urgență